Naše vybavení

Naše vybavení

Zajímá vás s čím servisujeme vaše jízdní kolo, lyže, běžky, snowboardy a další sportovní vybavení?

Nebudeme vám jako ostatní prodejci lhát, vše tajit a dělat z toho složku TOP Secret. Jsme si jisti že důvěra je na prvním místě a vytváří vzájemné pevné obchodní vztahy.

Všechno vybavení bude popsáno srozumitelně a stručně - nebudeme vás zdržovat technickými parametry. Děkujeme za pochopení.

V první řadě začneme naším servisním oddělením.

Disponujeme tímto strojním vybavením:

Wintersteiger Base/Edge Grinder SNB350 značkový poloautomat - prvotřídní řešení pro servisování lyží, běžek či snowboardu. Stroj je velice šetrný vůči skluznici lyží, snowboardu a běžek. Stroj disponuje několika rychlostními chody brusných pásů pro různé tvrdostí lyžařského vybavení a to bez přítlaku. Dále úhlovým brusným pásem pro broušení hran lyží a dalšího vybavení. Lze nastavit přesné rozmezí broušení úhlu hran v rozmezí 90 až 87° dle požadavků zákazníka. Disponujeme několika druhy zrnosti pásu a to 80, 100 a 120. Všechny brusné pásy jsou při práci chlazené chladicí kapalinou. Nedochází tedy při broušení k pálení hran a skluznice. V neposlední řadě splňuje různé bezpečnostní prvky a normy.

Seřizovací digitální stroj HUBER DMG-2000

Zařízení je určené pro seřizování a testování upínacích sil lyžařského vázání.

Možnost seřizování váhovou metodou nebo dle tibie. Veškeré údaje jsou jednoduše zadávány pomocí klávesnice a zobrazovány na lcd displeji.

Stroj vypočítá správnou hodnotu vypínací síly ze zadaných parametrů zákazníka. Obsluha zasune do boty zařízení k simulaci nohy a na daném vázání nastaví správnou hodnotu vypínací síly. Následně stroj měří ve všech směrech hodnoty fyzicky a stavy snímá dle moderní optiky MONTANA.

Proces nastavení a kontroly se opakuje až do přesného seřízení vázání. Po seřízení stroj vytiskne protokol/potvrzení kde jsou zadané hodnoty a výsledky měření.

Správným nastavením a změřením pomáhá HUBER DMG zákazníkům při prevenci proti úrazům na lyžích a zvyšuje tím jejich bezpečnost.
HUBER DMG dokonale simuluje nohu a točivý moment jaký působí na koleno ve skutečnosti. Přesně měří, kontroluje nastavení a funkci vázání. Díky měření skutečného točivého momentu působícího na koleno, je dosaženo nejvyšší přesnosti měření.

Splňuje normy DIN 11088 a DIN ISO 11088.

Hygienický Vysoušeč obuvi pro 20 párů bot

Vysoušeč obuvi pracuje na principu neustálé cirkulace proudu teplého vzduchu, který je vháněn pomocí tvarovaných háků do sušeného předmětu.Tento princip sušení je moderním nástupcem hygienicky méně vhodné, nešetrné a především málo účinné metody vkládání topných tělísek.

Sušící efekt vysoušečů bot 20 je oproti zmiňovanému způsobu umocněn právě nucenou cirkulací teplého vzduchu. Teplý vzduch okolo 45°C (při okolní teplotě 15°C až 25°C) je ideální pro rychlé, hygienické a bezpečné sušení. Panely jsou vyrobeny z ocelového plechu a s tvarovanými závěsnými háky tvoří kompaktní, odolný, bezpečný a esteticky sladěný celek.

Standardně jsou vysoušeče vyráběny s povrchovou úpravou – trvanlivou práškovou barvou RAL šedá. Panely jsou vhodné hlavně pro montáž na stěnu z nehořlavého materiálu, popřípadě na mobilní stojan. Vysoušeč obuvi 20 je již standartně vyráběn s digitálním časovacím zařízením, které umožňuje nastavení osmi programů pro zapínání a vypínání vysoušeče.

Doba vysoušení: Vlhká obuv – 30 minut / Mokrá obuv – 120 minut

Pásová úhlová bruska KT Technic pro broušení hran lyží a snowboardu se spodním a bočním brusem.

Všechny typy broušení jsou variabilně nastavitelné - stroj zvládne boční broušení a spodní broušení hrany nebo-li tunning spodní hrany.
Velice přesné nastavení s dokonalým výsledkem broušení.

B.S.I. Waxer PROFI 125mm

Mazačka lyží určená především pro SKI servisy.

Impregnace skluznice - voskování horkým tekutým voskem přímým vtlakem do skluznice.

Tekutý horký vosk je nanášen ve stejnoměrné tloušťce a vrstvě přes speciální válečky a dále vtlačen do skluznice. Póry skluznice jsou tedy uzavřené s profi výsledkem.

2x Toko značkový rotační nylonový kartáč pro lyže a Snowboardy

Po nanesení vrstvy vosku na skluznici, je potřeba vosk ještě precizně stáhnout a pro hladký efekt rozleštit. K tomuto účelu používáme nylonové kartáče.

Jeden rotační kartáč máme upnutý v pevné leštičce a poháněn řemenovým systémem 3-fázového motoru.

Druhý kus upnutý v el. pohyblivé leštičce ExTool pro snažší manipulaci.

Svěráky Kunzmann Profi Spanner

Kvalitní svěrák Kunzmann Profi Spanner i pro profesionální použití, ideální fixace pro broušení a voskování lyží. 3-bodová fixace, adaptér pro upnutí běžek i sjezdových lyží.

S tímto svěrákem můžeme pevně uchytit jakoukoli sjezdovou lyži nebo běžku a provádět na nich servis např. opravu skluznice, leštění nebo montáž či nastavení vázání. Lyži můžeme upnout do tří různých poloh.

Stojan montážní FEEDBACK Sport

Velmi stabilní montážní stojan pro profidílny. Upínací zařízení umožňuje chytit trubky o průměru 19 - 48,25 mm a je otočné o 360°. Plynule posuvný upínací zámek umožňuje rychlé a bezpečné sevření. Možnost uchycení jízdního kola za sedlovou trubku nebo horní či spodní rámovou trubku. Upínací mechanismus je opatřen jemnými polštářky které zabraní poškrábaní laku.

Black+Decker BDCDD186KB-QW

Při vrtání lyžařského či běžeckého vázání používáme značkové vybavení.

Jednu z nejsilnějších AKU vrtaček na trhu, točivý moment až 40 Nm.

Aku vrtačka disponuje 2 rychlostmi 0 – 360 ot./min pro přesné šroubování a 0 – 1400 ot./min pro výkonné a rychlé vrtání.

Kompresor Powerplus POWDP7030

Všechny pláště jízdních kol, kočárků a odrážedel hustíme na přesně požadovaný a doporučený tlak. Pohodlnou práci s kompresorem Powerplus POWDP7030 zaručuje velké madlo, přehledný LCD displej a praktické LED osvětlení. Přítomna je i funkce "AUTO STOP" vypnutí při dosažení nastaveného tlaku uživatelem.


Přidané komentáře